+30 210 9942805 hello@foodmadegood.gr

ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ

Οι αειφόρες υπηρεσίες εστίασης συναντώνται σε ποικίλα σχήματα και μεγέθη και το σύστημά μας έχει αναπτυχθεί, ώστε να ανταποκρίνεται στη διαφορετικότητα των επιχειρήσεων.

Μέσω των τριών πυλώνων μας: Προμηθευτική Αλυσίδα, Κοινωνία & Περιβάλλον, το σύστημά μας έχει μια ευρεία και ολιστική εικόνα της επιχείρησής σας. Έτσι, είτε σερβίρετε τοπικά προϊόντα και κρέας υπεύθυνης κτηνοτροφίας, προσκαλώντας μέλη και ομάδες της τοπικής σας κοινότητας να χρησιμοποιήσουν τον χώρο σας, είτε επενδύετε στην εκπαίδευση της ομάδα σας να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και νερό, το πλαίσιο μας αναγνωρίζει όλα τις θετικές δράσεις που πραγματοποιήτε.

Επιπλέον, θα πυροδοτήσει τη φαντασία σας να στοχεύσετε σε δράσεις αειφορίας που δεν είχατε εξετάσει προηγουμένως.

ΠΗΓΗ προμηθειων

ΧΡΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Χρησιμοποιώντας τοπικά και εποχικά προϊόντα, υποστηρίζετα την ελληνική επιχείρηση, και μειώνετε το κόστος μεταφοράς και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις αυτής.

ΣΕΡβιρεΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΕΑΣ

Βελτιώστε την αναλογία των χορτοφαγικών πιάτων στο μενού σας και προμηθευτείτε κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα υπεύθυνης κτηνοτροφίας, για την καταπολέμηση της περιβαλλοντικής ζημίας.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΛΙΕΙΑς

Προμηθευτείτε προιόντα υπεύθυνης αλιείας, για τη διασφάλιση του μέλλοντος των ιχθυαποθεμάτων και του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κλαδου ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ/ΑΓΡΟΤΩΝ

Προμηθευτείτε αγροτικά προϊόντα δίκαιης εμπορίας, για να εξασφαλιστεί ότι οι αγρότες στον αναπτυσσόμενο κόσμο έχουν πρόσβαση σε ένα εμπορικό σύστημα που βασίζεται στη δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

δικαιη αντιμετπιση του προσωπικου

Παροχή ίσων ευκαιριών, κατάρτισης και σαφούς πλαισίου εργασίας, ώστε οι εργαζόμενοι να είναι ευτυχισμένοι και παραγωγικοί.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Συνεργασία με την τοπική κοινότητα, με σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, ώστε να υποστηρίξετε την τοπική κοινωνία που σας υποστηρίζει.

ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Προσφέρετε ισορροπημένες επιλογές μενού, λογικές μερίδες και υγιεινές επιλογές μαγειρέματος, για την κάλυψη των αναγκών των πελατών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης για εξοικονόμηση πόρων, προστασία του περιβάλλοντος και διαχείριση της χρήσης νερού για εξοικονόμηση χρημάτων και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ, ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Διαχειριστείτε τις προμήθειες και όσα απορρίπτει η επιχείρησή σας για να μειώσετε τη σπατάλη και να εξαλείψετε τα απόβλητα προς ταφή.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ

Παρακολούθηση, διαχείριση και καινοτομία για τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων.